Superdevoluy Pic De Bure Nacht ©otdevoluy 05 12 2020 BdSuperdevoluy Pic De Bure Nacht ©otdevoluy 05 12 2020 Bd
©Superdevoluy Pic De Bure Nacht ©otdevoluy 05 12 2020 Bd

Top 5 fotoplekken

Zekerheid van succes op Instagram

1.

Het plateau van Bure

Dit is dé plek voor buitengewone foto’s in Le Dévoluy! Een 360° uitzicht op de Zuidelijke Alpen, en kolossale antennes die de hemel aftasten. De toegang tot de antennes is een avontuur dat moet worden verdiend: de beklimming gebeurt op sneeuwschoenen of op ski’s over een hoogteverschil van meer dan 1000 meter. Als je geen vertrouwen hebt in de bergen, ga dan met een gids.

Ik ga!”

2.

Le Vallon d’Âne

De Pic de Bure is ook zeer fotogeniek vanuit de vallei. En de beste plaats om het te vereeuwigen is zonder twijfel de Vallon d’Âne. Gemakkelijk bereikbaar met sneeuwschoenen en ski’s, moet u eerst het betoverende bos van Bois Rond doorkruisen. U komt aan in de vallei, omringd door stenen kathedralen. Bij het eerste licht zal de plaats je sprakeloos achterlaten, fotografenwoord !

Ik ga !

3.

Les sources des Gillardes

Laten we teruggaan naar de bodem van de vallei, ten noorden van het massief. Nadat u de spectaculaire weg Défilé de la Souloise bent gepasseerd, leidt een pad u naar deze spectaculaire uitloper, midden in het bos. De plek is perfect voor het oefenen van de lange pauze en het maken van waternetten. Pas op voor uitglijden!

Ik ga!”

4.

La crête des Beaumes

Het is beslist de gemakkelijkste manier om Le Dévoluy in zijn geheel te zien. Met sneeuwschoenen, vanaf een van de twee skigebieden, is het via een prachtige wandeling te bereiken. Daarboven wacht u een 360° panorama van het massief! Gebruik het lage licht aan het begin en einde van de dag voor nog meer opvallende landschapsfoto’s!

Ik ga!

5.

De Col du Festre

De Col du Festre herbergt een grote verscheidenheid aan landschappen, afhankelijk van de richting waarin je je camera richt: ga je naar het westen, dan vind je grote steppen die worden overspannen door grillige bergen. Ga naar het noorden, en het panorama van de Dévoluy opent zich met zijn lichtspel. Ga naar het oosten, en de uitlopers van het Bure plateau zullen voor je oprijzen. In het zuiden tenslotte strekken zich uitgestrekte bossen uit rond La Cluse. Dus, wat wordt uw keuze?

Meer emoties

Sluiten