Odycea les bains du Dévoluy ©arzurmichaëlphotographieOdycea De Nuit ©arzurmichaëlphotographie (11) 1
©Odycea les bains du Dévoluy ©arzurmichaëlphotographie|Arzur michael
Bubbelen bij O'dycéa,

de baden van Dévoluy

Je beëindigt een drukke en sportieve dag. Je spieren willen maar één ding: zich ontspannen. Dit is de perfecte tijd om het O’dycéa centrum te bezoeken. Duw de deuren van deze tempel van welzijn open en geef uw lichaam en geest een welverdiende rust.

Meer een balneo

of spa?

Er staan u talloze nordic-, hydromassage-, bubbel- of zelfs muziekbaden ter beschikking. Je hoeft alleen maar te kiezen welke je eerst wilt proberen. Na deze eerste opwarming gaat u naar de spa. De sauna’s en stoombaden, waarvan de voordelen voor het lichaam bekend zijn, zijn er om uw huid te reinigen en uw spieren te laten rusten.

Wilt u nog verder gaan in ontspanning? Neem deel aan een solo- of duobehandeling voor een persoonlijke massage met natuurlijke producten. U bepaalt samen met uw behandelaar de behandeling die u nodig heeft, Om te eindigen sluit u uw thermale reis af in de cocO’on ruimte, een thee in de hand, om dit gevoel van volheid te waarderen, en te luisteren naar uw lichaam dat “dank u wel” zegt.

>

In harmonie

met je lichaam

Het Centrum O’dycéa maakt er een erezaak van om u kwaliteitsbehandelingen aan te bieden: in samenwerking met het merk Deep Nature bieden de behandelaars u modulaire en gepersonaliseerde behandelingen in functie van uw huidtype en -conditie, de seizoenen en de omgeving: op maat gemaakt voor iedereen, man of vrouw, ongeacht uw leeftijd.

De essentie

Zorg16 jaar en ouder

Uw behandeling (30, 60 of 90 min) vanaf 65€.
Op reservering op 04 92 20 09 19.

Balneovanaf 15 jaar

Op reservering (18 €).

Balneo & spa16 jaar en ouder

Op reservering (€25).

Welzijnsparafernalia

Verjongen of herverbindenter zake

Lang geassocieerd met de slogan “Land van welzijn”, is de Dévoluy een ware oase van rust voor wie zich ermee weet te voeden!

Dankzij de alomtegenwoordige zonneschijn en de onmiskenbaar zuivere luchten biedt het massief rustgevende landschappen. Vanaf de bergkammen, de uitgestrekte bergweiden of de rivieroevers kan Dévoluy een fantastische toverdrank zijn om weer in vorm te komen.
Masseurs, sofrologisten, reflexologen, kruidendokters, kleine producenten, fijne koks, gepassioneerde acteurs zullen aan dit wonderrecept het elan van de plus van uw verblijf toevoegen.

Laat u meevoeren…

Meer emoties

Sluiten