Pere Noel A Ski Ot Le Devoluy 5Pere Noel A Ski Ot Le Devoluy 5
©Pere Noel A Ski Ot Le Devoluy 5
Tot daar!

Top 5 activiteiten op de top

We hebben 5 ideeën bedacht voor activiteiten op hoogte . Vertrek vanuit La Joue du Loup of Superdévoluy, neem de skiliften en deel verschillende ervaringen om van de besneeuwde hellingen te genieten, plezier te maken met het gezin of gewoon het landschap rondom je te bewonderen.

Nieuw bij

1.

De vliegzone

De Fly Zone is een gloednieuwe baan in het snowpark van het skigebied. Het heeft twee airbags in serie: 2 klassieke airbags met een vlakke landing op het luchtkussen, en een landingsairbag waarmee je je run kunt voortzetten als je je gezicht weer naar beneden doet!

Het voordeel: van de grond komen kan erg vermoeiend zijn! Maar de ViAïPi staat voor je klaar, net onder het snowpark. 😋 Voor een maaltijd, een drankje, een wafel, of om te feesten op het terras met een DJ!

2.

De zwarte ram

Meer zin in freeriden? Neem de Pierra skilift naar de top van het skigebied, op 2500 meter. Daarboven wacht je een freestyle- en freeridezone, gereserveerd voor ervaren skiërs. Met een hellingsgraad van 60% zijn de sensaties gegarandeerd!

Bonus: dit deel van het skigebied heeft een van de beste panoramische uitzichten van het skigebied!

Nieuw bij

3.

De langlaufloipe

Langlaufers hebben ook recht op hun eigen hoogte-ervaring! Stap vanuit Joue du Loup met je voetgangerspas en langlaufski’s op de Fontettes telemix en loop mee met deze lus met spectaculair panorama.

Bonus: zin in een lunchpauze? 400 meter lager opent de Naïska haar terras voor een welverdiend warm drankje of hapje!

4.

De reuze hangmat

Bovenaan de Fontettes telemix vind je een reusachtige hangmat waar je lekker in kunt luieren, een dutje kunt doen en je smartphone kunt vullen met fotoherinneringen!

Bonus: de hangmat is te voet bereikbaar dankzij de voetgangerspas. Maak van de gelegenheid gebruik om met je sneeuwschoenen terug het bos in te gaan langs het paarse, bewegwijzerde pad naar het sneeuwfront… of andersom!

5.

De #DÉVOLUY

Bovenaan de Jas stoeltjeslift staat Le Dévoluy trots tegenover het Massif. Het uitzicht op de omliggende bergen is adembenemend: het is de perfecte plek om je beste selfie te nemen met uitzicht op Le Dévoluy! Je kunt er te voet komen dankzij de voetgangerspas.

Vergeet niet om #ledevoluy op Instagram te zetten!

Plus: nadat je de omgeving hebt bekeken, nodigt Le Vieux Pisteur je uit om te genieten van een drankje of een maaltijd op het zonnige terras!

Nog meer emoties

Sluiten