Zie foto's (4)

Fun'Addict - Theatraal ontsnappingsspel en bezorg het voorgerecht!

Dienstverleners, Dienstverlener, Activiteitenorganisoren in Dévoluy
 • Escape showroom biedt dit seizoen TWEE SPELLETJES!
  EEN THEATRAAL ONTSNAPPINGSSPEL & EEN ONTSNAPPINGSSPEL LEVEREN HET APERITIEF!

 • THEATRE ESCAPE GAME In de yurt op Col du Festre! Elk jaar een nieuw scenario! Als team, omringd door theatrale personages en in een geweldige omgeving, heb je 60 minuten om het avontuur te voltooien!

  Opgravingen, observatie, logica, coöperatieve spellen en veel plezier!

  Voor deze 3e editie: "Time is playing tricks on you! "Een vreemd, onaanraakbaar wezen heeft hulp nodig om weer op weg te komen. Ze heeft alle besef van tijd en ruimte verloren. Moet je haar in zeer korte tijd helpen...
  THEATRE ESCAPE GAME In de yurt op Col du Festre! Elk jaar een nieuw scenario! Als team, omringd door theatrale personages en in een geweldige omgeving, heb je 60 minuten om het avontuur te voltooien!

  Opgravingen, observatie, logica, coöperatieve spellen en veel plezier!

  Voor deze 3e editie: "Time is playing tricks on you! "Een vreemd, onaanraakbaar wezen heeft hulp nodig om weer op weg te komen. Ze heeft alle besef van tijd en ruimte verloren. Moet je haar in zeer korte tijd helpen haar schoenen weer aan te trekken of moet je haar geheugen opfrissen? Eén ding is zeker: je hebt niet alle tijd van de wereld! Je hebt maar 60 minuten. Veel succes! "

  Er is voor ieder wat wils! Van 7 tot 87 jaar oud, de teams zijn gemengd van minimaal 5 personen tot maximaal 12!

  Het kan een kans zijn om je buren te ontmoeten, je toekomstige beste vriend, een paar goede mensen of zelfs de man of vrouw van je leven! In ieder geval beloof ik je dat je een geweldige tijd zult hebben!

  ESCAPE GAME LEVER HET APERITIEF!
  Wat is het?
  Nou, het is een coole doos die je ophaalt bij de winkeliers in je resort en die een aperitief bevat met heerlijke producten uit de Hautes-Alpes! Je doel is om het aperitief te bevrijden dat thuis gevangen zit in de geest van Dévoluy. Zal het je lukken?

  Ophalen van 17.00 tot 19.00 uur:
  - Bij de Ferme du Dévoluy (La Joue du Loup)
  - Bij het Comptoir du Dévoluy (Superdévoluy)

  (waar u volop bier, wijn, paté, kaas en chips vindt).
  Reserveren alleen telefonisch voor 14.00 uur bij Doriane 07.68.15.67.85
 • Gesproken talen
  • Frans
Diensten
 • Activiteiten
  • Kunst
  • Toneelkunsten
 • Tarieven
  ESCAPE SPEL :
  15€ voor kinderen vanaf 7 jaar
  20€ voor volwassenen vanaf 16 jaar.
Openings
Openingstijden
 • Vanaf 1 januari 2024 tot 7 april 2024
  Geopend Alle dagen
  * Ontsnappingsspel : Schoolvakanties (alle zones): Weekdagen van zondag tot vrijdag. 1e tijdslot: 15u30 of 16u00 2e tijdspanne: 17u of 17u30 (afhankelijk van de opkomst is een ander tijdschema mogelijk) Buiten schoolvakanties : Weekends van vrijdag tot zondag. 1e lesuur: 16.00 uur 2e ronde: 17u30 (afhankelijk van de opkomst kan een andere dag en tijd worden afgesproken) Het is ook mogelijk om op speciaal verzoek een slot toe te voegen. Kom altijd 5/10 minuten te vroeg om er zeker van te zijn dat je op tijd begint ;)
Sluiten