Superdevoluy Pic De Bure Nacht ©otdevoluy 05 12 2020 BdSuperdevoluy Pic De Bure Nacht ©otdevoluy 05 12 2020 Bd
©Superdevoluy Pic De Bure Nacht ©otdevoluy 05 12 2020 Bd

De stations

Superdévoluy en La Joue du Loup, de twee skigebieden van Dévoluy die met elkaar verbonden zijn door het skigebied, liggen in het departement Hautes-Alpes, in het hart van de Zuidelijke Alpen, op de grens van Isère en Drôme.

Het praktische station

Superdévoluy

Alles in de omgeving

Het eerste skistation van Dévoluy, geboren in 1966, heeft de architectuur van een praktisch en vriendelijk station. Als u verblijft in het Bois d’Aurouze, dit grote gebouw aan het sneeuwfront, hoeft u maar een paar verdiepingen naar beneden om koffie te drinken, een krant te kopen of uw skimateriaal te huren. Anderen geven misschien de voorkeur aan de woningen in chaletstijl, teruggetrokken maar binnen handbereik van het sneeuwfront en de skiliften. Het sportcentrum stelt u in staat uw verblijf te combineren met een moment van sport en fitness (alleen of in groepsverband). De infrastructuur houdt de kinderen ook bezig na het skiën of bij slecht weer.

"Het houtstation

De wang van de wolf

De charme van de architectuur

Voor een “gezellig” verblijf in een prestigieus chalet aan de voet van de pistes kiest u het station van La Joue du Loup. Zijn “esthetiek” maar ook zijn aanbod van diensten zal u verleiden: allerlei winkels, skischool, gezellige restaurants en bars. La Joue du Loup is vooral een dorp, dat bijna het hele jaar door leeft. Uw parkeerplaats is gemakkelijk en de toegang tot de skiliften is snel, gezien de korte afstand tussen de woningen en het sneeuwfront.

Het wellnesscentrum, O’dycéa, les bains du Dévoluy, vervolledigt het activiteitenaanbod van het resort met een wellness break tegenover de reuzen van Dévoluy. Noors bad, koude bron of muzikale baden zullen uw après-ski betoveren.

Sluiten