Sneeuwscooteractiviteit ©otdevoluy 07 01 2020 (3)Sneeuwscooteractiviteit ©otdevoluy 07 01 2020 (3)
©Sneeuwscooteractiviteit ©otdevoluy 07 01 2020 (3)
Bewonder de zonsopgang of zonsondergang

aan het stuur van een sneeuwmobiel.

Elke ochtend en aan het einde van de dag, terwijl de skiliften stilstaan, biedt het Scoot Aventure Dévoluy team u een ritje aan op een sneeuwscooter. Nadat u de rij- en veiligheidsinstructies hebt gekregen, zit u aan het stuur van een tweepersoons sneeuwscooter. Na een eerste overdracht aan de voet van de pistes vertrekt een vloot van 8 tot 10 sneeuwscooters door de bossen van sparren en lariksen langs de Jas stoeltjeslift. Er staan verschillende stops op het programma om te genieten van het panoramische uitzicht op de besneeuwde toppen van de Dévoluy, Ecrins en Vercors…

solo of duo

Een ongewone wandeling

Terwijl het skioord nog in de nacht ligt, neem je de controle over een snowmobile om de zonsopgang te gaan bewonderen vanaf de hoogten van het skigebied. Hier zit u op de eerste rij om te genieten van het eerste licht van de dag, een spektakel dat gewoonlijk is voorbehouden aan nachtwerkers op de pistes.
Verover dit unieke moment met uw camera voor een onvergetelijke herinnering!

op het spoor

Alleen in de wereld

Het skigebied helemaal voor jezelf hebben is als geen ander. Met een sneeuwscooter door een deel van het skigebied rijden op vers geprepareerde pistes is een ervaring die je minstens één keer moet meemaken. Zowel bij zonsopgang als bij zonsondergang zal de kleurenpracht aan de hemel u niet onverschillig laten.

Voor de koukleumen onder u, moet u weten dat de sneeuwscooters zijn uitgerust met verwarmde handvatten, zodat uw handjes beschermd zijn tijdens het rijden.

Na de inspanning

Een einde van de dagOp maat gemaakt

Het is tijd om een onvergetelijke dag met je geliefden te organiseren!

Waarom zou je de dag niet afsluiten met een noot van ontspanning en zelfzorg? Professionals zijn er om u dit intermezzo buiten de tijd te bieden, door middel van een massage, een spa of warme baden.

En aangezien het nodig is om bij te komen na een zeer drukke dag, komt het moment voor een goede maaltijd in een van de vele restaurants die tot uw beschikking staan: in het resort of in de vallei, traditionele keuken, gastronomisch, of zonder hoofdpijn … U hebt de keuze!”

Tot slot, verwaarloos uw rustgevende nachten niet en zoek de accommodatie die het beste bij u past.

Focus op

Banen in het skigebied

Het is grotendeels te danken aan het werk van de trimmers, skipatrouilles en andere banen in het skigebied dat al deze activiteiten mogelijk zijn op de pistes van Dévoluy. Duik in de backstage van het skigebied en de mensen die het vormgeven.

Meer emoties

Sluiten