Zie foto's (4)

Vertige sauvage - Baptiste Rochedy

Dienstverleners, Dienstverlener, Activiteitenorganisoren in Dévoluy
 • Ontdek de wilde Dévoluy...
  Wandel door weelderige landschappen, volg het spoor van een wolf, observeer uilen en gemzen... met Baptiste, een gepassioneerd wildlife specialist.

 • MAANDAGMORGEN: Uilen, vogels!
  Een inleidende sneeuwschoenwandeling, rustig en gemakkelijk, in de diepte van het bos op zoek naar de kleine magische uilen; Chevêchette, Tengmalm maar ook alle andere vogels die onze bergen bewonen. Ontmoet in de mooiste bossen van Dévoluy.
  Van 5-7 jaar oud.

  Dinsdagochtend: Wilde dieren
  Op zoek naar sporen, aanwijzingen, soms in het spoor van een wolf, soms in dat van een haas om een sublieme plek te bereiken waar we gemzen, adelaars, vossen,...
  > MAANDAGMORGEN: Uilen, vogels!
  Een inleidende sneeuwschoenwandeling, rustig en gemakkelijk, in de diepte van het bos op zoek naar de kleine magische uilen; Chevêchette, Tengmalm maar ook alle andere vogels die onze bergen bewonen. Ontmoet in de mooiste bossen van Dévoluy.
  Van 5-7 jaar oud.

  > Dinsdagochtend: Wilde dieren
  Op zoek naar sporen, aanwijzingen, soms in het spoor van een wolf, soms in dat van een haas om een sublieme plek te bereiken waar we gemzen, adelaars, vossen, korhoenders zullen observeren. Observaties gegarandeerd! Observatiemateriaal geleverd door de gids.
  Van 5-7 jaar oud.

  > DONDERDAG ochtend en middag: Winterwelzijn
  Een wandeling met drie stemmen, Luc, boer-kruidenier, Maryline, yogalerares en Baptiste, natuurspecialist. Twee vertrekken naar dezelfde bestemming. Als je van planten houdt, volg je Luc, als je van dieren houdt, volg je Baptiste. We doorkruisen een prachtig bos, aandachtig voor de slapende plantenwereld of op zoek naar wilde dieren, om ons bij Maryline in de hut te voegen, een warme snack te nuttigen en een klankontspanningssessie op de klanken van Tibetaanse schalen, met een dromerig uitzicht op de bergen.
  Vanaf 10 jaar.

  > AFTERNOON: "Rando des Merveilles
  Een wandeling in geheime hoekjes, om een beetje hoger te gaan, een beetje verder, buiten de tijd, ver van de wereld, subliem landschap, de wildernis van de duivel. Een wandeling binnen het bereik van het grootste aantal mensen en we passen ons aan! Als je wilt klimmen, klim je, als je rustig wilt wandelen om het landschap in je op te nemen, wandel je langzaam en rustig.
  Vanaf 7 jaar.


  Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

  Reservering per telefoon, wilduitstapjes, wildobservatie, op aanvraag.
 • Gesproken talen
  • Frans
Diensten
 • Activiteiten
  • Wintersport
  • Sneeuwschoenlopen
  • Flora - fauna
 • Tarieven
  WINTERtarieven :
  Ochtendtarief 22€ volwassene, 16€ kind.
  Middagtarief 25€ volwassene, 21€ kind.
  Kinderen tot 12 jaar
  Groepstarieven of per toezegging 200€½dag, 350€ dag.

  Huur uitrusting 5€ (sneeuwschoenen + stokken)
  Transport inbegrepen, per privébusje vanaf uw resort.
Openings
Openingstijden
 • Heel het jaar 2023
  Geopend Alle dagen
Sluiten