Familie skigebied ©arzurmichaëlphotography 04 03 2020 (14)Familie skigebied ©arzurmichaëlphotography 04 03 2020 (14)
©Familie skigebied ©arzurmichaëlphotography 04 03 2020 (14)
Uw verblijf

In de familie

Eerste glijpartijen

in alle veiligheid

De Dévoluy biedt een geruststellend en gezinsvriendelijk skigebied met aan kinderen aangepaste pistes op het sneeuwfront. Voor meer comfort zijn de beginnersgebieden uitgerust met overdekte transportbanden.
Met de Franse Skischool kunnen kinderen vanaf 3 jaar hun eerste skisensaties ontdekken in de Piou-Piou Club. En vanaf 5 jaar kunnen kinderen onder begeleiding leren skiën.

Skipassen voor gezinnen

  • Met de Tribu-pas profiteert het hele gezin van voorkeurstarieven bij aankoop van 4 gelijktijdige passen met dezelfde duur en geldigheid, waaronder ten minste één pas voor volwassenen. Aanbieding uitsluitend gereserveerd voor webbestellingen.
  • Het Chasse-Neige pakket is beschikbaar voor de dag. Het geeft toegang tot de skiliften in de beveiligde beginnersgebieden: Le Combillon, Le Cros en het D-Izzy Land tapijt aan de kant van Superdévoluy / Les Chaumattes, Le Roc en het D-Izzy Land tapijt aan de kant van La Joue du Loup. De speeltuin D-Izzy Land is ook toegankelijk met een pasje dat geldig is van 17.00 tot 18.30 uur. Toegang is automatisch inbegrepen in dagkaarten en meer.
  • Lerende skiërs onder de 5 jaar zijn onze gasten in Le Dévoluy! Zelfs als de pas gratis is, is het nog steeds noodzakelijk om een ticket af te halen bij de liftkassa’s om toegang te krijgen tot het skigebied.
Lawine

activiteiten en entertainment

Tijdens het seizoen vindt u het activiteitenprogramma dat elke week wordt gepubliceerd en beschikbaar is in de VVV-kantoren om te downloaden op onze website.
Veel activiteiten wachten op u in de skioorden en in het dal: snooc, sleeën, snowskate, boogschietwedstrijd, elektrische sneeuwscooter, boerderijbezoek, sportcentrum, bowling, bioscoop, … Het moeilijkste zal zijn om te kiezen!

Wij hebben ook voor u geselecteerd:
> Sledehondentochten voor onvergetelijke herinneringen
> Sneeuwscooteren voor jong en oud
> Een langlauf- en biatloninitiatie om in de huid van Martin Fourcade te kruipen
> Een sneeuwschoenwandeling onder begeleiding om de landschappen te bewonderen
> Een boerderijbezoek om lammeren en schapen te ontmoeten

De essentie

Meer dan 10 jaaretikettering

Een gebied dat zich inzet voor gezinnen

1 familiegidsGratis.

In de toeristenbureaus of hier

D-Izzy, de mascotteDe vleermuis

Houd een oogje in het zeil, het is misschien niet ver weg!

Praktisch-praktisch

Het labelFamilie PlusWat is het?

Het label Famille Plus is een nationaal label dat Franse bestemmingen selecteert die kwalitatief voldoen aan de verwachtingen van gezinnen met kinderen vanaf 18 maanden. Lees meer
Het label Famille Plus is in 2011 toegekend aan de resorts van Dévoluy. In de loop der jaren hebben verschillende aanbieders van accommodatie, restaurants en activiteiten zich bij het programma aangesloten en zijn zij Famille Plus-partners geworden, waar u de “spirit” en diensten vindt die uw gezin verwacht.

Het Family Plus pakket

Sneeuwtuin + dagopvang

Een formule waarmee kinderen 6 dagen lang de hele dag worden opgevangen: de kinderen gaan ’s ochtends naar de sneeuwtuin om te leren skiën met ESF-instructeurs, daarna worden ze begeleid naar het kinderdagverblijf en worden ze ’s middags en ’s middags opgevangen door kinderverzorgers. Reserveringen moeten telefonisch, per e-mail of ter plaatse bij de kwekerij worden gemaakt.

Sluiten