Zomer_activiteiten_via souterrata_©ledevoluy_november 2022 (15)Zomer_activiteiten_via souterrata_©ledevoluy_november 2022 (15)
©Zomer_activiteiten_via souterrata_©ledevoluy_november 2022 (15)

Top 3 off-ski activiteiten

een must-try

Hier vindt u ons advies over de beste dingen om te doen na uw skitocht! Een fantastische gelegenheid om het Dévoluy platteland te verkennen of gewoon lekker te ontspannen.

1.

De quad

Op zoek naar innovatieve en leuke concepten? Ontdek onze quads en scooters op afdalingsparcours onder begeleiding van een instructeur. Voor een leuk dagje uit met familie of vrienden, ontdek deze ongewone activiteit in de sneeuw!

Ik wil een quad proberen

2.

De via souterrata de La Tune

Onder begeleiding van een gids verken je een beveiligde grot van 300 of 500 m lang, afhankelijk van de route. Je volgt de levenslijn en gaat vooruit met behulp van sporten en kleine treden, en steekt apenbruggen en loopbruggen over.
Er staat je een ongewone ervaring in een karstachtige omgeving te wachten…

Ik wil meer weten over deze activiteit

3.

O’dycéa, de Dévoluy-baden

Je komt aan het einde van een drukke, sportieve dag. Je spieren willen alleen maar ontspannen. Dit is het perfecte moment om naar het O’dycéa centrum te gaan. Duw de deuren van deze tempel van welzijn open om je lichaam en geest een welverdiende rust te geven.

Ik wil de baden van Dévoluy bezoeken

Bonus :

Rigolorando, een avontuur voor het hele gezin

Ga op sneeuwschoenen of te voet op avontuur buiten de gebaande paden met Cloclo la mono! Struin het bos af op zoek naar een schat. Om hem te vinden, moet je de aanwijzingen volgen met behulp van een slim detectiesysteem!

Een speciaal moment voor het hele gezin in de magische bossen van Dévoluy.

Ik ga op avontuur!

Sluiten