Zie foto's (3)

Brasserie Interstellaire du Dévoluy

Winkels, Levensmiddelenwinkel, Streekproducten, Winkel bij de boer in Dévoluy
 • De brouwerij Dévoluy Interstellaire creëert en biedt originele bieren aan, ter plaatse gebrouwen met water van Dévoluy, verfrissend en ideaal om van te genieten na een mooie dag wandelen, skiën of als aperitief.

 • De blonde en amberkleurige bieren, met bloemen- of citrustoetsen en aroma's van edele hop, worden volledig bedacht, bereid en gebrouwen met water uit Dévoluy, op de plaats Courtil (vlak achter de Ferme des Chanterelles) op de verbindingsweg tussen St Etienne en St Disdier.
  François, een gepassioneerd brouwer, zal u met plezier ontvangen en u vertellen over de geschiedenis van zijn bieren en hun kenmerken. Voor wie geïnteresseerd is, zal hij al zijn "kleine geheimen" van de productie...
  De blonde en amberkleurige bieren, met bloemen- of citrustoetsen en aroma's van edele hop, worden volledig bedacht, bereid en gebrouwen met water uit Dévoluy, op de plaats Courtil (vlak achter de Ferme des Chanterelles) op de verbindingsweg tussen St Etienne en St Disdier.
  François, een gepassioneerd brouwer, zal u met plezier ontvangen en u vertellen over de geschiedenis van zijn bieren en hun kenmerken. Voor wie geïnteresseerd is, zal hij al zijn "kleine geheimen" van de productie onthullen: van de grondstof tot de verpakking van de fles die u kunt meenemen.
  De brouwerij is uitgerust met een eigen druksysteem, waardoor zij evenementenbieren kan aanbieden met gepersonaliseerde etiketten.
Openings
Openingstijden
 • Heel het jaar 2024
  Geopend Alle dagen
  * Elke dag geopend tijdens schoolvakanties (10:30-12:30/ 15:30-18:30) Buiten de schoolvakanties: variabele dagen en tijden. Telefonisch contact.
Sluiten