Zie foto's (7)

Fun'Addict - Theatraal ontsnappingsspel en bezorg het voorgerecht!

Dienstverleners, Dienstverlener, Activiteitenorganisoren in Dévoluy
 • Geniet van de wereld van de verticaliteit in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving en in een goed humeur, met een staatsgediplomeerde professional in klimmen en canyoning.

 • Ontdek activiteiten vol intense en wilde sensaties rond rotsen en water in de massieven van Dévoluy, Buëch en Champsaur.

  Alle benodigde apparatuur is aanwezig.

  CANYONING :
  De Rabou canyon, kort maar erg leuk, met natuurlijke glijbanen, sprongen en abseils, in een aangename en zonnige omgeving.
  Canyon du Lauzon, in de buurt van de Dévoluy, een parcours voor gevorderden met mooie vertikalen in een frisse, schitterende en wilde omgeving.
  De Roannette canyon met een mooie helling,...
  Ontdek activiteiten vol intense en wilde sensaties rond rotsen en water in de massieven van Dévoluy, Buëch en Champsaur.

  Alle benodigde apparatuur is aanwezig.

  CANYONING :
  > De Rabou canyon, kort maar erg leuk, met natuurlijke glijbanen, sprongen en abseils, in een aangename en zonnige omgeving.
  > Canyon du Lauzon, in de buurt van de Dévoluy, een parcours voor gevorderden met mooie vertikalen in een frisse, schitterende en wilde omgeving.
  > De Roannette canyon met een mooie helling, ondiepe bekkens en korte abseils, het is een complete canyon representatief voor de activiteit
  > De kinder canyon, vanaf 6 jaar, met de Marmites du Diable canyon, maar een heel mooie duivel met een laag waterdebiet waardoor je net zo nat kunt worden als je nodig hebt, met een zonnig parcours en niet al te indrukwekkende watervallen.

  VIA FERRATA :
  > De Via ferrata des Etroits (Saint Etienne en Dévoluy), met het 1e deel: 'La Traversée des Baumes' (toegankelijk vanaf 8/9 jaar), ideaal voor een ontdekking van de activiteit, het mooie parcours loopt langs de rivier de Souloise tot aan de ingang van de canyon des étroits (duur tussen 1u30 en 2u30).
  De 'Voie Vertigo', het tweede deel van de via ferrata des Etroits, is meer fysiek en verticaal, omdat het de sublieme canyon des Etroits aan beide zijden doorkruist; dit tweede deel is toegankelijk voor 11/12-jarigen en hoger (gecombineerde duur van de oversteek van de baaien en de vertigo: 2u30 tot 3u30)

  > De via ferrata van Sautet (Lac du Sautet, Corps)
  De kennismakingscursus in het Belvédère du Sautet, toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze "toegangspoort" tot de via ferrata activiteit, verankerd aan de kleine zuidoostelijke muur van de stuwdam, is ideaal voor een speelse ontdekking van de activiteit met jonge kinderen (ouders en kinderen kunnen zich samen over het parcours voortbewegen, of ouders kunnen hen vanaf de grond volgen op een hoogte van maximaal 8 meter, met balanceerworkshops vergelijkbaar met die van accrobranches). Duur tussen 1 en 2 uur.

  De grote sensatie is het tweede deel van de via ferrata van Sautet.
  Na de indrukwekkende oversteek van de loopbrug op 80 m boven de grond, gaat dit langere en meer technische gedeelte stroomopwaarts naar de stuwdambrug.
  Duur 2u30 tot 3u. .

  KLIF KLIMMEN:
  > Klimsessie voor beginners of klimmers die vooruitgang willen boeken. Vanaf 6/7 jaar, ideaal om een leuke halve dag door te brengen met familie of vrienden.
  > Zodra de touwen op de rots zijn geïnstalleerd, laat u dan door de instructeur begeleiden om de touwknoop te leren, te begrijpen hoe u uw klimpartner moet vastbinden en de juiste afdalingspositie in te nemen zodra u de top van de route bereikt.
  > Deze sessie van een halve dag zal leuk en opwindend zijn, met spelletjes en oefeningen die worden gekozen op basis van de leeftijd van de deelnemers en hun wensen.
  > Gemiddelde duur van de sessie 2u30 tot 3u.

  KLIMMEN IN GROTE ROUTES:
  > De big wall route... een avontuur om te proberen of je nu een beginner of een expert klimmer bent.
  > Leer de verschillende technieken van progressie en abseilen, touwgeest.
  > Kom en beleef mooie verticale momenten, ik pas me aan aan uw niveau van oefening in lange route met het oog op het plezier van het klimmen en het verwerven van autonomie: eerste uitgeruste lange route alleen of met vrienden (Buech, Dévoluy, Orpierre...), verbetering in uitgeruste lange route (Gillardes, Archiane, Orpierre, Verdon...), of zelfs ontdekking of verbetering in avontuurlijk terrein (Archiane, Orpierre, Verdon...).

  Ik bied ook lange-afstandscursussen aan in de herfst, de lente en aan het einde van de zomer.
 • Gesproken talen
  • Frans
Diensten
 • Activiteiten
  • Wildwatersport
  • Klimsporten
  • Canyoning
  • Bergsport
  • Klimmen
  • Via ferrata
 • Tarieven
  VIA FERRATA:
  - Les Étroits: 35euro/persoon (32€ indien groep van 4 personen en meer)
  - De Gorges de l'Agnielle: 30€/persoon (28€ indien groep van 4 of meer)

  FALAISE KLIMMEN vanaf 6 jaar:
  Klimlessen voor alle niveaus 28€/persoon (25€ indien groep van 4 personen en meer)
  Grootschalige cursussen op hoge kliffen, neem contact met me op.

  CANYONING
  - Canyon van Rabou en Lauzon: 43€/persoon (40€ indien groep van 4 personen en meer)
  - Canyon of Rouannette:
  volledig: 50€/persoon (47€ indien groep van 4 of meer)
  tussenpersoon: 45€/persoon (40€ indien groep van 4 personen en meer)
  - Canyon voor jonge kinderen (5 jaar) les Marmites du Diable: 33€/persoon (30€ indien groep van 4 personen en meer)
Openings
Openingstijden
 • Vanaf 8 april 2024 tot 30 november 2024
  Geopend Alle dagen
  * Canyoning, klettersteigen, klimmen.
Sluiten