Evenementen Les Givrés De La Bd ©ot Le Dévoluy 16 02 2022 17Evenementen Les Givrés De La Bd ©ot Le Dévoluy 16 02 2022 17
©Evenementen Les Givrés De La Bd ©ot Le Dévoluy 16 02 2022 17

The Comic Book Frostbite

22 tot 24 februari 2023

Les Givrés de la BD is eerst en vooral een hoogtepunt dat cultuur, de berg en de 9e kunst combineert.
Zie u van 22 tot 24 februari 2023, voor deze tweede editie die u wordt aangeboden door de Dienst voor Toerisme van Dévoluy in samenwerking met de boekhandel La Loupiote in Gap en de bibliotheek van Dévoluy.
Op het programma:conferenties, illustratieworkshops, battles van striptekenaars, demo’s, tentoonstellingen, een lees- en signeerruimte, enz.
Alles voor jong en oud, fans van de wereld van de bubbel.

 

SuperdévoluyGastenverblijfEn La Joue du Loup
Middag22-24 februari2023
AnimatiesGratisVoor alle
In de context vanFamilie Plus
Registratie bij deVVV-kantorenof ter plaatse

In beeld

The Comic Book Frostbite

Het evenement

Zie u van 22 tot 24 februari 2023, voor deze tweede editie die wordt voorgesteld door de Dienst voor Toerisme van Dévoluy in samenwerking met de boekhandel La Loupiote in Gap en de bibliotheek van Dévoluy.

Ontdek binnenkort een kleurrijk programma: conferenties, illustratieworkshops, cartoonistenbattles, demo’s, tentoonstellingen, leesruimte en inwijdingen zullen deze 3 dagen doorspekken.
Er is iets te beleven voor jong en oud, liefhebbers van de wereld van de bubbel.

De Dévoluy Derby

Praktische informatie

Gedurende 3 dagen worden verschillende gratis workshops en activiteiten voorgesteld. De demonstraties en workshops voor kinderen, begeleid door professionals, zijn een groot succes: neem contact op met de VVV-kantoren van Dévoluy of bel 04.92.58.91.91 (plaatsen zijn beperkt).

Het grootste deel van het programma wordt aangeboden in de herberg Superdévoluy. Sommige workshops vinden echter ook plaats in La Joue du Loup. Een pendelbus verbindt Superdévoluy met La Joue du Loup (traject van 20 minuten). Neem voor meer informatie contact op met de VVV-kantoren van Dévoluy of bel 04.92.58.91.91.

De Dévoluy-resorts hebben sinds 2012 het label Famille Plus. Zo worden diensten, winkels en activiteiten voor kinderen gepromoot. De Givrés de la BD maken deel uit van deze aanpak.

De papieren gids gewijd aan gezinnen is gratis verkrijgbaar in de VVV-kantoren: de D-Izzy gids.

De Dévoluy, een gezinsbestemming
De Dévoluy, een gezinsbestemming
Labéllisée Famille Plus depuis 10 ans

Meer emoties

Sluiten