Zie foto's (6)

Parapente Max

Dienstverleners, Dienstverlener, Activiteitenorganisoren in Dévoluy
 • David Richier, 19 jaar praktijk in de vallei, Staatsdiploma in Jeugd en Sport (DEJEPS) en erkend door de Franse Federatie van Vrije Vlucht (FFVL).

  Tandem paragliding dopen van 10 minuten tot 2 uur vliegen.

  Mogelijkheid tot reizen (afhankelijk van de sneeuwcondities).

 • Ontdek de prachtige bezienswaardigheden van onze vallei door middel van de magie van paragliding, opstijgen te voet en in stilte met een professionele instructeur. Laat u in alle rust boven de beroemde bergen van Buëch en Dévoluy strolled).

  Shuttles: Elke dag gaan we naar verschillende sites aangepast aan de omstandigheden van het moment. Een Toyota 8-zits 4x4 met bestuurder staat ons toe om op de klassieke en wilde take-offs te gaan. Autonome piloot, maak gebruik van deze shuttle om de...
  Ontdek de prachtige bezienswaardigheden van onze vallei door middel van de magie van paragliding, opstijgen te voet en in stilte met een professionele instructeur. Laat u in alle rust boven de beroemde bergen van Buëch en Dévoluy strolled).

  Shuttles: Elke dag gaan we naar verschillende sites aangepast aan de omstandigheden van het moment. Een Toyota 8-zits 4x4 met bestuurder staat ons toe om op de klassieke en wilde take-offs te gaan. Autonome piloot, maak gebruik van deze shuttle om de vlucht te maken die bij u past.

  Sites: Longagne (Aspres), Ou Le (Veynes), Tête De Clape (La Roche-Des-Arnauds), Creuse (Manteyer), Beaumont (Serres), Cabre (L'Aragne), Bure (Super Dévoluy), Chauvet (Col Du Faster), Rouille (La Faurie), Ch Arance (Gap).

  Reservering per telefoon.
 • Gesproken talen
  • Frans
Diensten
 • Activiteiten
  • Luchtsport
  • Paragliding
 • Tarieven
  Tweezits vluchten:

  - Discovery (doop van de lucht in tandem, 10 -15 min): 85 €
  - lange duur (ongeveer 25-40 min): 125 €
  - Afstand/berg (minimaal 1/2 dag): 250 €

  Opties:
  - tweezits leren/rijden: + 20 €
  - Sensaties: + 20 €
  - Foto's/video op 32GB SD kaart (meegeleverd): +€25

  Stages :
  - Initiatie cursussen jongeren (12 tot 25 jaar) : Vanaf 300€ (10 sessies)
  - Inwijdingscursus volwassenen: 600€ (5 dagen)
  - dag progressie of vlucht afstand: 130 €

  Mogelijkheid om te reizen afhankelijk van de omstandigheden (bijv. Veynes, Laragne, Aspres sur Buëch), ideaal voor groepen.
Openings
Openingstijden
 • Heel het jaar 2023
  Geopend Alle dagen
  * Reserveringen per telefoon.
Sluiten