Zie foto's (8)

Association Couleurs Dévoluy

Winkels, Levensmiddelenwinkel, Ambachten, Winkel bij de boer in Dévoluy
 • De vereniging Couleurs Dévoluy nodigt u uit om de producenten en ambachtslieden van onze vallei te ontdekken. Het is een plaats van solidariteit en uitwisseling die helpt om contacten te leggen met de lokale bevolking en bezoekers.

 • De vereniging Couleurs Dévoluy is opgericht door een groep producenten en ambachtslieden uit de streek van Dévoluy.

  Een brede waaier van producten: bier, lamsvlees van Dévoluy, kazen van schapen- en koemelk, traditioneel brood, aromatische en geneeskrachtige planten, houten handwerk, enz.

  Het doel van de vereniging is het collectief promoten en ontwikkelen van de landbouw- en ambachtelijke producten van Dévoluy. Deze producten zijn authentiek, authentiek en worden op kleine schaal...
  De vereniging Couleurs Dévoluy is opgericht door een groep producenten en ambachtslieden uit de streek van Dévoluy.

  Een brede waaier van producten: bier, lamsvlees van Dévoluy, kazen van schapen- en koemelk, traditioneel brood, aromatische en geneeskrachtige planten, houten handwerk, enz.

  Het doel van de vereniging is het collectief promoten en ontwikkelen van de landbouw- en ambachtelijke producten van Dévoluy. Deze producten zijn authentiek, authentiek en worden op kleine schaal geproduceerd.

  - La Ferme des Couttières: fokkers van Abondance en Tarines koeien. Tommes van rauwe koemelk, zacht, fruitig, blauw en vele andere.
  - La Ferme des Chanterelles: fokkers van ooien en producenten van zuivelproducten en lamsvlees, maar ook zeep van ooienmelk, conserven en traditionele worsten.
  - La Ferme des Garcins: boeren, molenaars, bakkers en fokkers van bijen en Highland Runderen. Brood, meel, koekjes, honing en rundvlees te koop.
  - L'Herbier du Dévoluy: boer-herborist en berggids. Producent van kruidenthee, planten voor likeuren, essentiële oliën, siropen, natuurlijke cosmetica en kruiden. Luc biedt ook cursussen kruidenkunde aan.
  - Ebénisterie Grain d'Orge: maakt meubels op maat en handgemaakte voorwerpen.
  - Brasserie La Bure: ongefilterde en ongepasteuriseerde bieren gemaakt van gerst- en roggemout van Ferme des Garcins. Elke maand wordt er een speciaal bier gebrouwen.
  - Brasserie Interstellaire du Dévoluy: François brouwt zijn bieren met water uit Dévoluy en biedt een breed scala aan smaken. Je kunt zijn atelier ter plaatse bezoeken.

  Download de flyer hieronder voor alle details en adressen.
Openings
Openingstijden
 • Heel het jaar 2024
  Geopend Alle dagen
Sluiten